Ga naar de inhoud
Test regel
Test regel

Airconditioning : Single Split systemenMulti Split systemenVRF systemen

Test regel
Test regel
Woningbouw

Wenst u een energiezuinige of energieneutrale woning met hoog comfort? Meulemeesters Koudetechniek biedt u een duurzaam warmtepomp-totaalsysteem voor cv en warm tapwater, indien gewenst in combinatie met zonne-energie. Zo kunt u de EPG van uw woning aanzienlijk verlagen en daalt uw energierekening met 30% tot 40%.

Utiliteitsbouw

Kantoor, winkel of hotel, Meulemeesters Koudetechniek biedt u een binnenklimaat dat uw medewerkers motiveert. Verwarming, koeling en ventilatie uit duurzame energie, gebundeld in een totaaloplossing met het hoogste comfort.

Onze modellen

Single spiltsystemen
Hoog aan de wand
Wandunit
Deze nieuwe AircoHeater levert ondanks zijn compacte vorm een groot comfort, dankzij de vernieuwde warmtewisselaar en geoptimaliseerde airflow. Deze unit onderscheidt zich bovendien door zijn stijlvol en elegant design.
Cassette unit
Cassette units zijn zo ontwikkeld dat ze ook in grote ruimten voor een aangenaam klimaatcomfort zorgen. De toestellen beschikken o.a. over een hoge plafond modus.
Om een tochtvrije werking in de koelmodus te garanderen kunt u met behulp van de “functiesettings” eenvoudig het uitblaaspatroon van het toestel aanpassen. De koele lucht verspreidt zich homogeen via het plafond in de ruimte.
Vloer/plafond unit
Onze vloertoestellen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, winter en zomer.
Ze zijn voorzien van luchtzuiverende filters en zijn bijzonder energiezuinig. Bovendien zijn deze vloermodellen zeer flexibel qua installatie: onder een raam, in een nis en zelfs half ingebouwd in de muur.
Inbouw unit
Houdt u van minimalistische interieurs die ruimte en rust ademen? Dan zijn inbouw AircoHeaters echt iets voor u. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos in de woning verspreid. De units kunnen geplaatst worden in een verlaagd plafond, in een valse wand of gipsplatenomkasting (onder het plafond), en zelfs in het timmerwerk.

Multi splitsystemen
Single+
Het Single+ concept is ideaal voor het koelen of verwarmen van een grote ruimte of een lokaal met L- of U-vorm.
2-4 ruimtes Multi split
Wilt u 2 tot 4 ruimtes koelen of verwarmen, dan biedt ons Multi programma, met een scala van individueel regelbare binnenunits, heel wat mogelijkheden.
5-6 ruimtes Multi split
De 5-6 ruimtes Multi split is ontwikkeld voor woningen, kantoren en hotels waarbij tot 5 of 6 kamers gekoeld of verwarmd worden. Het systeem levert bijzonder mooie energieprestaties.
8 ruimtes Multi split
Dit systeem is een trendsetter wat betreft prestaties, flexibiliteit en comfort. Op één buitendeel kunt u tot 8 binnenunits aansluiten, wat doorgaans volstaat voor het koelen en verwarmen van een volledige woning of kantoor.
Energiezuinig verwarmen en koelen

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en biedt een hoger rendement dan een HR-gasketel. Zo geniet u extra van het comfort van vloerverwarming, radiatoren en sanitair warm water. Zelf als het buiten -20°C is, bent u van warmtecomfort verzekerd.
Deze kan zelfs bij forse vriestemperaturen het water verwarmen tot 60°C, een watertemperatuur die doorgaans ruim voldoet voor oudere radiatoren. U kunt dan uw oude gasketel vervangen door een Toshiba lucht/water warmtepomp en zo besparen op uw energiefactuur.
Bij oude radiatoren of een te lage dimensionering van het bestaande afgiftesysteem is meestal een toevoer van water warmer dan 60°C nodig. Ook hiervoor bieden we een oplossing. De bivalent-kit combineert uw bestaande ketel volautomatisch met een energiezuinige warmtepomp. De warmtepomp zal gemiddeld 80% van de tijd voor warmte zorgen, terwijl de gasketel de rest van de tijd, bij temperaturen onder -2°C*, zal overnemen.
Door een stapje verder te gaan en te investeren in zonnepanelen, kunt u uw renovatiewoning bijna energieneutraal te maken.

Warm tapwater uit de lucht en de zon

Met de Waterstage lucht/water warmtepomp bieden wij een compleet en duurzaam verwarmingssysteem voor vloer- of radiatorverwarming. Door toevoeging van een isothermische boiler kan u ook heerlijk en energiezuinig baden en douchen.

Zwembad en jacuzzi

Overweegt u de plaatsing van een buitenzwembad of jacuzzi, of bent u van plan uw zwembad te renoveren. Denk dan zeker aan het energieverbruik, want een zwembad of jacuzzi verwarmen met primaire energie zoals aardgas kan aardig oplopen. Onze Poolstage warmtepompen bieden u langere zwemzomers met een lager verbruik.
Meulemeesters Koudetechniek
Macroweg 22B
5804 CL Venray

24/7 bereikbaar op:
0478-579025
0478-579025
info@meulemeesterskoudetechniek.nl
KVK: Eindhoven, 70041628
Meulemeesters Koudetechniek
Macroweg 22B
5804 CL Venray
info@meulemeesterskoudetechniek.nl
0478-579025
Meulemeesters Koudetechniek
Macroweg 22B
5804 CL Venray
info@meulemeesterskoudetechniek.nl
Terug naar de inhoud